HTML

Tasblogja

A Mindennapok történései, a külvilág Tas szemével, és észjárásával.

Friss topikok

Címkék

2011.08.02. 17:31 TAS

A kevesebb néha több!

Micsoda egy világ ez! Ma például bementem a helyi "ocsóbbik" multiba mint egy ember, abban reménykedve hogy lesz ocsóé Monster Energy drink. Megyek köreb a bent, há van Bomba meg watt kirakva hmm... nincsen vagy csak nem látom, kerülök még egyszer akkor sem látok kitéve sehol se! Külső segítséget kell itt hogy igénybe vegyek látok egy nőt az valami hatalmas kerekes sárga kopott ketrecet tologat , hát őt nem zavarnám meg, ráadásul a korát nézve ha ki mondom neki hogy -Csókolom van Monster energia italuk? Biztos is hogy nem értette volna ezért nem is erőltettem ezt, megkímélem magam ettől de ááá itt van a, világi kölyök ez a biztonsági őr ő az én emberem! Tipikus mai hülye gyerek kinézett hátra zselézett haj, látszik rajta a konditerem ( mer az kell) Ő tudni fogja miről beszélek. Nagyon szorgalmasan ír valamit, imitálja a munkát.Megszólítom:

-Szia! van Monster energia italotok?

-Milyen? mondta nekem olyan bamba fejjel hogy olyat nem láttam régen (ezt a szakmát neked találták ki Cimpa Jankó:-) )

És nem azt mondja a marhája  hogy:

1: nincsen

2: ott van hát a szemed kiveri gyerek!

Elkezdi sorolni meg mutogatni a idióta hogy milyen van!!!!!!!! Há van 1 literes Kobra! meg... Nem kell te hülye!! Az amit kérdeztem az van, vagy nincsen?! Elkezdi sorolni hogy mi van úgy sem veszek olyat amit mond, vagy ez is valami buzeráns marketing tanfolyamon tanult dolog hogy ha nincsen amit kér a vevő mondja neki hogy mi van hátha veszi azt is. Há öcsém nálam ez nem jön be. Olyan ez mintha bemennél a Lambohoz és azt pampogod hogy kell egy Aventador! áá az nincsen de van Murciellago!

Egy szolid sajnálatos képpel eltávozom tőle, mondom neki kösz, de ő már régen vissza bújt a kis mappájába és írt veszettül. Le sem szart! Igen! és a el köszönésének a hangja az meg felhasította a jobb fülem dobhártyáját, mert akkorát tudod köszönni! De amikor beteszed a lábad a boltba máris úgy néz rád mint egy bűnözőre aki biztos hogy lopni fog! biztos ezt tanítják a biztonsági őr oskolába hogy Emberek! mindenki gyanús! ezzel kezdik.

még ilyet.......

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://taselete.blog.hu/api/trackback/id/tr653120699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása