HTML

Tasblogja

A Mindennapok történései, a külvilág Tas szemével, és észjárásával.

Friss topikok

Címkék

2013.07.04. 09:52 TAS

Értőelemzés

Csoda történt! Megannyi elküldött önéletrajzomra válaszoltak. Betegek talán? Sose szoktak válaszolni, még nemleges választ se. Semmit! Most kaptam egyet. A helyet azt nem mondhatom el, mert ki tudja mi foglya elhagyni a „számat” itt nyomdafesték tűrés stb. Annyi elég hogy itteni Élmény centrum park, ami többségében nem idevalósit és nyomokban idevalósit tartalmaz(hat). És oda jelentkeztem egy meghirdetett pozícióba mit úgy gondoltam el tudok végezni simán. Szóval olvastam már ilyen halom szart, elemezzük ezt ki! Friss álláskeresőknek főleg ajánlott.



Meghirdetett állásajánlatunkra leadott pályázati anyagok elbírálása lezárult. Sajnálattal értesítjük, hogy ezúttal mást választottunk.

Amennyiben megengedi, adatbázisunkban megőriznénk önéletrajzát.



Na! Ez lenne az. Akkor most nézzük ezt át közösen mi mit jelent jó?

1: Sajnálattal értesítjük: Rohadt módon nem sajnálják, sőt leszarják.

2: ezúttal mást választottunk: Már meg volt rá az ember, előbb mit a hirdetést feladták volna. Cégvezetés egyik nagyon közeli hozzátartozóját vettük fel. „Közmunkást” aki nem kerül egy forintba se.

3: adatbázisunkban megőriznénk önéletrajzás: Rég kidobtuk a picsába.

Körülbelül ennyi lenne a tanulság és a lényeg amit ebből le kéne szűrni. Én tudom pontosan hogy csak akkor lesz itt a városba munkám ha a meg felelő embereknek nyalok, nyalnék. Vagy a megfelelő emberek lányaival akik, jó helyre nyalnak, azokkal kell együtt járni még ha a globus konzerv löncshús hozzá képest mennyei manna! Vannak ilyenek azért mondom. Vagy egyszerűen a megfelelő vezetékneveket kell hogy, hordjam és akkor nincsen probléma. Ha mindezek a feltételek nem teljesülnek, írogathatok tovább olyan leveleket, amikre sose fog válasz jönni:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://taselete.blog.hu/api/trackback/id/tr55390482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása